Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat! +36 20 290 7690
Hétfőtől- Péntekig: 08:00-16:00 vagy írj nekünk: info@fred.hu
Hogy a hús még lédúsabb és puhább legyen, előbb vágja fel, hogy egyenletesebben süljön a serpenyőben. Ezt megteheti egy húsklopfolóval vagy húsklopfolóval, de ez meglehetősen munkaigényes munka. Hogy időt takarítson meg, használja ezt a professzionális húsklopfolót. A húspuhító minden vendéglátóhelyen használható, és 17,5 x 2,5 cm-es húsdarabokat dolgoz fel. A hús pácolása nem csak az ízre, hanem a textúrára és az elkészítési időre is jótékony hatással van. Azáltal, hogy bevágásokat készít a húsba, a fűszerek és a szószok mélyebben behatolhatnak a húsba, így az ízek tovább megmaradnak a főzés során.
Ez a kiváló minőségű húspuhító két, akár 37 pengével ellátott hengerrel van felszerelve. A pengék számának köszönhetően a hús egyetlen része sem marad ki, és egyenletes erővel puhítja meg a húst. A húspuhító könnyen szétszerelhető és különböző típusú húsokhoz alkalmas. A húspuhító továbbá stabil és levehető rozsdamentes acél alapon áll, így bármilyen helyiségben és szinte bármilyen felületen elhelyezhető. A tapadókorongoknak köszönhetően a húspogácsa használat közben tökéletesen a helyén marad
Mivel a konyhában friss alapanyagokat használnak, a húsklopfolót minden használat után meg kell tisztítani. Nyissa ki a húslepényt körülvevő védőburkolatot, és távolítsa el a laza részeket. Tisztítsa meg a hengereket, a felső burkolatot és a tengelyeket egy kefével, meleg vízzel és enyhe tisztítószerrel. A tisztítás során ügyeljen arra, hogy ne használjon éles tárgyakat vagy súrolóbetéteket. Mielőtt újra összeszerelné a húsklopfolót, jól szárítsa meg az alkatrészeket, és rakja vissza a gépet.
Referenciák: